S.C. Intercare 24 S.R.L. - Recruitment & Selection - 0759.024915
» Acasa

     Cine suntem?

 

    Suntem o firma romana-germana Intercare 24 - Romania Consulting & Business Solutions, cu o vasta experienta in domeniul prestarii de servicii atat la nivel national cat si international. Cu trecerea anilor, experienta si dedicarea personalului si-a pus amprenta asupra firmei astfel incat reusim sa satisfacem atat asteptarile clientilor cat si ale angajatilor.

 

     Societatea noastra este specializata in prestarea de servicii in diverse domenii de activitate, in ultima perioada activitatea noastra concentrandu-se in special in domeniul ingrijirii persoanelor varstnice, dar acoperim si alte domenii de activitate precum cel hotelier, restaurante, etc.

 

     In orice proiect sau relatie parteneriala vom utiliza maximul de competente si resurse de care dispunem pt a oferi solutii cat mai adecvate cerintelor, bugetului si termenelor limita exprimate de clientii nostri.

 

» De ce Intercare24?

- va oferim un loc de munca in conditii legale; incheiem contract de munca si platim toate contributiile (somaj, pensii, sanatate, etc);
- sunteti salariatul/-a noastra pe intreaga perioada a contractului de munca;
- nu percepem nici un comision; scopul nostru este o cooperare pe t

» Fara taxe de brokeraj

Nu intermediem locuri de munca, noi prestam activitatea. Cautam persoane responsabile, cu un minim de experienta, care doresc sa lucreze pt noi pe o perioada lunga. Firma noastra va ofera posibilitatea unei cooperari pe termen lung in conditii transparente, punand accentul pe abordarea profesiona